18th Century Village House

‘My special thanks to each and every one of you who contributed so much from design through to the completion of my fabulous new kitchen.  It was a joy to work with your dedicated team and their relentless determination to ensure our complete satisfaction.  First class!’

Our clients lived in a beautiful home in the heart of one of Wetherby’s most popular villages. 

Due to the age of the property, the original kitchen was at the front of the house, and unfortunately could not make the most of the views out onto the garden at the rear of the property.  Our clients were keen to change the layout, and create a large open plan space with doors leading out onto the garden.

With this particular scheme, it was vital that Jeremy designed a space which remained sympathetic to the age of the property, whilst incorporating all the modern elements our clients wished for.

An unusual fan shaped island was installed in the centre of the new room, which provided a perfect  seating area for our clients to enjoy a coffee or quick bite to eat.

The back of the property was transformed into a large, welcoming room which took advantage of the daylight streaming in through the adjacent orangerie.



Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram