1960s Remodel

‘Today the spring sunshine is flooding this new and wonderful kitchen with light and I wanted to thank you, albeit belatedly for this splendid transformation.  You and your lovely staff have been simply marvellous.  You have all been wonderful, always kind, courteous and efficient, and have made every little thing possible.  Thank you’

We were approached by our clients when they had agreed to buy a property set amongst the Dales countryside.  The house ticked all the boxes for their growing family, however, it required modernising, along with a total revamp of the exterior to give it more curb appeal.

Our client’s most important brief was to create a large open plan kitchen/dining/living area which would stretch across much of the back of the property which the whole family could enjoy, allowing them to make the most of the far reaching views the house boasted.

The property was to be our clients ‘forever’ home, so it was vital that we included state of the art appliances which would stand the test of time.

Due to the size of the room created, we were able to install one of our biggest islands to date, which would provide space for the whole family, as well as guests.

The end result was a perfect combination of timeless cabinetry, paired with all the modern appliances any family would need.



Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram