Georgian Rectory

‘We would just like to say a big thank you to yourself and all involved with the design, manufacture and installation of our new kitchen.  We are so very pleased with the finished look’

Nestled in the heart of an East Yorkshire town, we recently completed this ‘classic design’ handmade kitchen.

The client’s brief when Jeremy first met them was to create an incredible open plan space for the whole family to enjoy, incorporating the classic timeless style they were drawn to in our showroom, coupled with some glitzy accents.  We were also commissioned to install a practical yet stylish bootroom/utility which would work alongside the open plan kitchen.

Our clients were keen to use a mix of hand painted and burr walnut units, and our design was enhanced by the use of bronzed mirror sections, to introduce reflective qualities to the room, which married beautifully with the crystal handles which our clients first admired in our showroom.

The beautiful solid walnut table with mirror insert, was a fabulous addition to what was already one of our most striking designs to date.



Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram