Large New Build Village Home

'We are really pleased with the end result in our kitchen, and we’d like to thank you and the team for all your help and assistance’

We were delighted to welcome our clients to our Wetherby showroom, after they had received a strong recommendation from a previous client of ours.

The homeowners were keen to update their kitchen, and make the most of the large space available. 

When they bought the property, the developers had installed a range of cabinetry and flooring which made the room feel very dark, so they were very keen to make the new space feel as light as possible, and give it a welcoming appearance.

By keeping the cabinetry pale in colour, and with a much lighter floor installed, the kitchen was transformed from a dark uninspiring space to a room our clients wanted to spend most of their time in.



Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram