Stables Conversion

Today the spring sunshine is flooding this new and wonderful kitchen with light and I wanted to thank you, albeit belatedly for this splendid transformation.  You and your lovely staff have been simply marvellous.  You have all been wonderful, always kind, courteous and efficient, and have made every little thing possible.  Thank you.

Located in the bustling village of Boston Spa, this splendid property was subject to an extensive renovation. 

With a young family and a busy lifestyle, the homeowners were keen to create a large open plan kitchen with dining facility, with an adjacent pantry and utility/boot room which were all family orientated, whilst remaining suitable for weekend entertaining, or visits from friends and family.

Jeremy worked closely with our clients to ensure his design portrayed their initial vision for the room, whilst advising on key aspects which would enhance the usability of the room.

The striking island was a combination of ergonomic designed cabinetry, along with the installation of two perfectly ‘book matched’ granite worktops, which seamlessly blended together to give the illusion of a butterfly effect.

The end result was spectacular, and the versatility of the room lends itself perfectly to modern day living.



Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram