Lakeside Home

"The use of reflective surfaces and light paint colours made the kitchen and adjoining dining room feel much bigger and brighter."

Jeremy was blown away by the location of this particular property when he was asked to go and discuss a potential new kitchen with the owners.  Tucked away in the Yorkshire Dales, the kitchen enjoyed the most enviable view over the surrounding countryside.  The kitchen however, which had been installed by the previous owners was dark and uninviting, and the adjoining utility room needed improving.

By installing a light wood Amtico flooring over the original Yorkshire flagstones, it not only made the room feel much lighter but it allowed us to install electric heat mats which added a warmth to the room that was much needed during the winter months.  This along with the use of reflective surfaces and light paint colours made the kitchen and adjoining dining room feel much bigger and brighter.



Follow by Email
Instagram